دسته‌ها
اخبار

کاشت مژه چیست همه چیز را درباره انواع کاشت مژه در رادیومدا بخوانید کمدا

در این مطلب از مجله سلامت دکترتو به بررسی فواید و کاربرد کاشت و اکستنشن مژه می‌پردازیم. طریقه استفاده از مژه مصنوعی به دلیل یکدستی و به هم چسبیدگی آنها خیلی آسان است و فقط کافی است چسب را به مژه مصنوعی زده و به آرامی، با استفاده از یک موچین آن را بالای پلک چسبانید. استفاده از مژه مصنوعی بهتر از اکستنشن مژه است زیرا عوارض آن کمتر است.

اکستنشن خوب و باکیفیت مثل مژه های واقعی می ماند ولی اگر کیفیت نداشته باشد ممکن است آسیب دائمی به مژه ها برساند. بنابراین قبل از انجام این کار درباره تمام اطلاعاتی که باید در رابطه به اکستنشن مژه بدانید تحقیق و جستجو کنید. داشتن مژه های پرپشت و بلند، یکی از فاکتورهای زیبایی به حساب می آید که در حال حاضر دغدغه بسیاری از خانم هایی می باشد که به زیبایی خود اهمیت می دهند.

بعد از پایان کار با استفاده از برس های مخصوص، مژه را شانه میکند و با پاک کننده های آرایشی کاملا با دقت و تمیز مژه ها را شسته و چسب ها را میکند. لازم به ذکر است؛ کاشت مژه به دلیل ریسک بالا، در کلینیک دکتر سلیمانی(بهین) انجام نمی شود. آیا پیش از مطالعه این مقاله، از این که کاشت مژه چیست اطلاع داشتید؟ نظرات خود را درباره خرید مژه و برند مورد علاقه‌تان با ما در قسمت کامنت‌ها به اشتراک بگذارید. سه روز قبل و سه روز اول عادت ماهیانه، برای کاشت و یا ترمیم اکستنشن مژه اقدام نکنید.

ازآنجایی‌که کاشت طبیعی مژه در اصل نوعی پیوند مو محسوب می‌شود، نتایج ماندگارتری نسبت به اکستنشن ارائه می‌دهد. افرادی که از نظر سلامتی در وضعیت خوبی هستند و هیچ گونه عارضه‌ جدی پزشکی ندارند، عموما برای کاشت مژه مناسب هستند. افرادی که از نظر بیولوژیکی مژه‌های کوچک یا کم‌تراکم دارند هم ممکن است واجد شرایط انجام این عمل زیبایی باشند. تغییر رنگ پلک در ناحیه و اطراف چشم به خصوص تیره رنگ شدن پوست در حاشیه پلک از عوارض چسباندن مژه مصنوعی به وسیله چسب های مخصوصی که بسیار قوی هستند یا کاشت مژه است. برای گذاشتن مژه مصنوعی از چسب های خاصی استفاده می شد که عوارض آن التهاب پوست پلک ، اگزما و حساسیت است.

بنابراین بهتر است که کاشت مژه را فقط در سالن‌هایی انجام بدهید که از مواد استاندارد و چسب‌های فاقد مواد محرک استفاده می‌کنند. نکته‌ی دیگر اینکه هرچه موعد ترمیم را عقب بیندازید اکستنشن‌های بیشتری می‌ریزند و درنتیجه برای ترمیم به کاشت مژه‌های بیشتری نیاز خواهید داشت و این یعنی افزایش هزینه‌ی ترمیم. دقت کنید در مراحل اولیه پس از کاشت مژه، مژه‌های پیوندی دارای همان خاصیتی هستند که موهای سر شما دارند. در این مدل، حدود ۴ الی ۵ تار مژه بین مژه‌های طبیعی قرار می‌گیرد و نسبت به اکستنشن کلاسیک حجم بیشتری به مژه‌ها داده می‌شود. این نوع اکستنشن در صورتی که روی ۷۰ تا ۹۰ درصد مژه‌ها انجام بگیرد بین دو ساعت و نیم تا سه ساعت طول می‌کشد. اگر مژه‌های بلند و پرپشتی دارید توصیه می‌شود که به ریمل اکتفا کنید.